2023. október 3. - Helga

Egy országnyi magzat hal meg évente

Európában majdnem minden ötödik terhesség abortusszal ér véget, ami azt jelenti, hogy a kontinensen minden 27. másodpercben meghal egy magzat abortusz miatt.
2008. május 12. hétfő 07:07 - Hírextra
 A Családpolitikai Intézet jelentése szerint 2006-ban a 6,4 millió terhességből 1,16 milliót szakítottak meg – ez a szám nagyobb, mint Ciprus egész lakossága.

A norvégiai szélhelyű független szervezet adatai szerint a magzatelhajtás a leggyakoribb külső halálok, felülmúlja a gyilkosság és baleset miatt bekövetkező halálozások számát – áll a Daily Mail cikkében. Az összes abortusz 77%-át az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Romániában, Olaszországban, Németországban és Spanyolországban végzik el Európában.

A jelentés arra is felhívja a figyelmet, hogy az abortuszok magas, illetve a születések kritikusan alacsony száma miatt Európa demográfiai időzített bombán ül. Ehhez hozzájárul az is, hogy a házasság intézménye mára elveszítette fontosságát: a házasságok átlagos hossza mindössze 13 év, és félpercenként egy újabb pár válik el a kontinensen.
Forrás: vital.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását