2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Koko újra szorítóba lép

Kovács „Koko” István aktív sportolói pályafutása befejezése óta is kiemelt figyelmet fordít az utánpótlásra, valamint drogprevencióra. A WBO-val karöltve egy eddig páratlan összefogás eredményeképp szeretné a fiatalokat a sportolásra ösztönözn
2008. május 7. szerda 19:07 - Hírextra
Valamint az ökölvívás utánpótlás versenyzőit támogatni: egy egész napos rendezvény keretében különleges versenynapot szervezett 120-150 kölyök közreműködésével, melyeket egy-egy szenzációsnak ígérkező - közönségcsalogató - sztárviadallal tarkít majd.

A kezdeményezéshez nem csak kiváló öklözőink, hanem neves színészek, zenészek és médiaszemélyiségek csatlakoztak. Olyan ismert emberek, akiknek a kezén soha nem volt még bokszkesztyű, mégis vállalták, hogy megverekednek a sportág profi és amatőr bajnokaival.

Koko - mióta abbahagyta profi pályafutását - most először lép újra ringbe a nyilvánosság előtt és hívja ki kiváló műrepülő világbajnokunkat, Besenyei Pétert. Érdekes párosításnak ígérkezik Bochkor Gábor és Erdei Zsolt párharca, vagy Hajdú Péter és Nagy „Csonttörő” János viadala.



Vajon a média fenegyerekei mire képesek a ringben? Mi történik, ha nem a szájukat, hanem az öklüket is használniuk kell? Szujó Zoltán, az RTL Klub műsorvezetője számos profi mérkőzést kommentált már, ám most ő húz kesztyűt és néz farkasszemet Balzsay Károllyal. Stohl András mellett ezúttal nem a bájos Ördög Nóri áll majd, hanem Kótay Misi, aki minden bizonnyal igyekszik majd padlóra küldeni a népszerű színművészt. A gyengébbik nemet egyelőre úgy tűnik, mindössze két bátor versenyző alkotja, a küzdősportokban jártas Pesuth Rita, valamint kihívója, akinek személyét egészen szombat délutánig homály fedi.

Mint látható, néhány párosítás már megvan, de a rendezvényre a szervezők tartogatnak még meglepetéseket. A kicsik és a nagyok is 3x2 percben mérkőznek. Természetesen az ökölvívásban érvényes szabályok vonatkoznak mindenkire és a versenyen hivatalos bíró, mérkőzésvezetők ügyelnek majd a szabályok betartására, ám a cél mégis a szórakoztatás és az emberek megmozgatása a jó cél érdekében.

A rendezvény helyszínén az AD Studio ad koncertet legújabb lemezének anyagából, valamint a Csillag szüleikből jól ismert Pál Zoltán szolgáltatja a zenét.

Minden szorítóba lépő gyermek a nap végén egy pár bokszkesztyűt, egy táskát, egy pólót és egy oklevelet kap, a résztvevő egyesületeknek pedig bokszzsákokat, bokszfelszereléseket ajándékoznak a szervezők.

A már kialakult párosítások:

Ganxsta Zoli vs Bunyós Pityu
Bochkor Gábor vs Erdei Zsolt
Besenyei Péter vs Kovács „Koko” István
Kamarás Iván vs Szellő Imre
Stohl András vs Kótay Mihály
Hajdú Péter vs Nagy „Csonttörő” János
Szujó Zoltán vs Balzsay Károly

A rendezvényre a belépés ingyenes.
Helyszín: Vasas - Fáy utcai sportcsarnoka (XIII. ker. Fáy u. 58.)
Időpont: 2008. Május 17. szombat, délután 15 órától
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását