2024. május 3. - Tímea, Irma

Országos lesz a KincsM fesztivál

Negyedik éve vár minden családot az Orczy-kertbe a Budapesti Népművelők Egyesülete a KincsM Fesztiválra, amely idén - a május 17-18-i hétvégén - országos rendezvénnyé válik. Az ország különböző helyein működő művelődési házakban olyan programokat szervezn
2008. május 6. kedd 10:33 - Hírextra
Kiállítások, koncertek, gyermekprogramok, színházi előadások, amatőr produkciók reprezentálják majd a művelődési intézmények sokszínűségét.

Május 18-án a budapesti Orczy-kertbe várják a majálisozni vágyókat a közművelődésben dolgozók. Szabadtéri játékok, kungfu, játszóház, kézművesfoglalkozás, egészségügyi szűrések is lesznek.
Idén is megrendezik a KincsM Kupát, ahol hírességek fociznak majd.

A fesztivál arca a KFT Zenekar lesz, és több sztárvendéget is várnak, a legkülönbözőbb műfajokban, a Sebő együttestől St. Martinig és Dolák Saly Róbertig.

Három színpadon folynak a szórakoztató programok kicsiknek és nagyoknak. A Nyugdíjas Sziget színpadán azt mutatják be, hogyan tölthetik szabadidejüket az idősebbek a művelődési házakban.

A fesztivál fővédnöke Hiller István oktatási és kulturális miniszter, védnöke Horváth Csaba főpolgármester-helyettes, rendezője pedig a Budapesti Népművelők Egyesülete.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását