2024. március 2. - Lujza

Halál vagy szex New Yorkban?

Akkor most mi is lesz: Szex New Yorkban vagy Halál New Yorkban? A nagy sikerű tévésorozatból készült játékfilmről, amely hamarosan a mozikba kerül, széltében-hosszában pletykálják a neten, hogy meghal benne az egyik főszereplő.
2008. május 6. kedd 19:35 - Hírextra
Michael Patrick King rendező kész megcáfolni a legvadabb rémhírt: jelesül, hogy a nagy Ő, azaz Mr. Big , akit a romantikus vígjátékban Chris Noth alakít, végül beadja a kulcsot.

"Megölni Mr. Biget? Fáklyával üldöztek volna körbe a földgolyón a nők" - rémüldözött King, aki maga írta a forgatókönyvet és Sarah Jessica Parkerrel, a film egyik sztárjával a produceri feladatokon is megosztozott.

A nagy Ő halálának ötletét elég korán elvetette - nyilatkozta a rendező -, bár nem tagadta, hogy némi pátoszt és melodrámát azért akart csempészni a szkriptbe.

De nem annyi drámát, amennyit egy ilyen halálestet ígér: "Érzelmi hullámvasutat akartam, de a végső célom az volt, hogy a "barátnőink" - azaz a közönség - boldog legyen. És nem hiszem, hogy Mr. Big halála boldoggá tette volna őket."

A haláli pletyka azonban a nyomtatott sajtót is megihlette: a New York Magazine szerint a csinos és hebrencs Charlotte hagyja ott a fogát egy fatális teniszbalesetben.

Akkor tehát mégis meghal valaki? A sztorit nem ismerjük. De King, akinek a produkcióját június 5-től vetítik a magyar mozik, azért erre a kérdésre is megválaszolt a maga módján: "Egy nyári filmről van szó. Minek ölnék meg bárkit is?"
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását