2024. április 29. - Péter

Jól indult a fűszeres turné

Kedvező kritikát kaptak a brit sztárzenekar, a Spice Girls amerikai és európai turnéjának első, Vancouverben és Los Angelesben megrendezett koncertjei.
2007. december 7. péntek 17:57 - Hírextra

A három hónaposra tervezett turné állomásai Kanada után az Egyesült Államokba vezettek, majd Európa következik, s az érdeklődésre való tekintettel a hírek szerint Dél-Afrika és Dél-Amerika is felkerülhet a kvintett koncerttérképére.

Amíg a rajongók a színpadon szeretnék látni a Spice Girlst, a csapat fellép, bár a turnézás és az időpont-egyeztetés így családosan sokkal bonyolultabb - nyilatkozta a egyik Spice Girl, Emma "Baby" Bunton a szerdai teltházas, Los Angeles-i koncert után.

A hölgyek csaknem tíz évvel idősebbek, mint amikor a zenekar a csúcson volt, s ma már szinte valamennyien gyermekes anyukák, akik azóta összesen hét gyermeknek adtak életet.
Az öt Spice Girl valamiféle vándorcirkusznak tartja az együttest, mivel férjek, gyerekek, kutyák, macskák, tanárok is elkísérik őket.

A hölgyek megerősítették az amerikai sajtóértesüléseket arról, hogy David Beckham gyémántkarkötővel lepte meg az együttes mindegyik tagját a turné kezdete alkalmából. - "Amikor a férjem elvett engem, elvette az egész Spice Girls-t, és mindannyiunkról gondoskodnia kell" - magyarázta a gáláns gesztust Victoria Beckham.

Az öttagű nőcsapat népszerűsége ma kisebb, ám a rajongók lelkesedését valószínűleg egyáltalán nem zavarja, hogy a csapat nemrég megjelent Greatest Hits albuma nem lett toplistás Angliában.

A Spice Girls az 1990-es évek egyik legsikeresebb zenekara, amely 55 millió lemezt adott el világszerte, felbomlása akkor kezdődött, amikor Geri "Ginger" Halliwell 1998-ban elhagyta a csapatot.
Az eltelt egy évtized múltán a hölgyek - mint mondták - így idősebb fejjel megtanulták jobban megbecsülni egymást, kapcsolatuk szorosabb lett, s Halliwell ma már sajnálja, hogy annak idején ripsz-ropsz kilépett a zenekarból.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását