2024. május 3. - Tímea, Irma

A szurkolók megverték a focistákat

Internetes források szerint vasárnap késő este, a Tuzsér otthonában aratott 3-2-es ferencvárosi győzelmet követően verekedés tört ki az FTC labdarúgócsapatának Üllői úti öltözőjében. Az FTC Labdarúgó Zrt. belső vizsgálatot kezdeményezett az üggyel kapcsol
2008. május 5. hétfő 14:16 - Hírextra

A pepsifoci.hu portál a fradidrukker.hu-ról származó információkra hivatkozva azt tette közzé, hogy a szurkolók Budapesten számon kérték a szabolcsi NB II-es mérkőzésről hazatérő csapat teljesítményét, a népharag elsősorban a kameruni légiós, Edouard Ndjodo ellen irányult, aki gyalázkodásokkal reagált a sértésekre. A játékosok a buszról az öltözőbe menekültek, ám a drukkerek közül többen oda is bejutottak, s Ndjodo ököllel leütötte az őt szidalmazó egyik szurkolót, akinek felrepedt a szemhéja. Később az FTC elefántcsontparti légiósa, Lamine is fizikai kontaktusba került a szurkolókkal.

A botránynak a rendőrség megjelenése vetett véget. A szurkolók hivatalos honlapjukon örökös száműzetést kértek az inzultusban résztvevő játékosokra.

Az FTC Labdarúgó Zrt. arról tájékoztatta az MTI-t, hogy belső vizsgálatot kezdeményezett az incidens kapcsán. A zrt. vezetősége meghallgatja a játékosokat, a csapat technikai vezetőjét, és egyeztet a történteket a közvélemény elé táró Ferencvárosi Szurkolók Szövetségével. A belső vizsgálat után születhet döntés az esetleges fegyelmi eljárásról.

A labdarúgócsapat hétfőn nem tart edzést, így a vizsgálat eredményéről, valamennyi körülményt megismerve a későbbiekben ad bővebb tájékoztatást az FTC Labdarúgó Zrt. A klub vezetősége az agresszió minden formáját elítéli, és a sportszerűség keretein túllépő valamennyi szóbeli és tettleges megnyilvánulást mind az egyesület, mind a labdarúgást működtető részvénytársaság számára erkölcsi és üzleti szempontból rendkívül károsnak tart - áll a közleményben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását