2024. április 28. - Valéria

Egy ütős este Klicskótól

Vlagyimir Klicsko megvédte a Boksz Világszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) nehézsúlyú bajnokának címét szombaton az amerikai Tony Thompsonnal szemben.
2008. július 13. vasárnap 09:10 - Hírextra
A 32 éves ukrán sportoló a 11. menetben kiütötte ellenfelét, fölénye a negyedik menettől egyértelmű volt. A mérkőzést 12 ezer néző részvételével szombaton tartották a hamburgi Color Line Arénában, Európa egyik legmodernebb sportcsarnokában. (Klicsko nyolc év óta először szállt ringbe Hamburgban, ahol 1996-ban telepedett le bátyjával, Vitalijjal együtt.)

Klicsko profi pályafutásának 51. győzelmét aratta, ezek közül 45-öt idő előtt fejezett be, vereséget pedig háromszor szenvedett A 36 éves Thompson 33 mérkőzéséből most kapott ki másodjára.

A pénteki mérlegelésen a kihívó Tony "Tiger" Thompson három kilóval bizonyult nehezebbnek a címvédő Klicskónál: a bajnok 109,3, riválisa pedig 112,3 kilót nyomott.

Az ukrán sportolónak novemberben az orosz Alekszandr Povetkinnal szemben kell megvédenie a Boksz Világszervezet és a Nemzetközi Bokszföderáció nehézsúlyú övét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását