2024. április 19. - Emma

17 szurkolót vettek őrizetbe

Egy autópálya menti parkolóban történt vasárnapi rendbontás után az olasz rendőrség a Napoli 17 futballszurkolóját vette őrizetbe.
2008. május 5. hétfő 13:15 - Hírextra

A Torino vendégeként elszenvedett 2-1-es vereség után hazafelé tartó, maszkot viselő nápolyi huligánok előbb a sztrádán bedobták poroltóval egy AS Roma-híveket szállító busz ablakát, majd amikor a jármű félreállt a montepulcianói pihenőhelyre, láncokkal és botokkal támadtak a Sampdoria otthonában aratott 3-0-ás diadalt ünneplő táborra.

A firenzei bíróság még vasárnap ötéves stadionlátogatási tilalommal sújtotta az előállított ultrákat, akik közül 14-en büntetett előéletűek. Ha a testi sértés, garázdaság és bűnszövetkezetben való részvétel miatt induló perben elítélik őket, több éves börtönbüntetést kaphatnak.

A Napoli-hívek már azzal bűncselekményt követtek el, hogy jelen voltak a vasárnapi bajnokin, ugyanis a belügyminisztérium előzetesen megtiltotta a vendégszurkolók elutazását Torinóba.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását