2024. május 4. - Mónika, Flórián

Ismét Brazíliából erősít a Milan

Ismét brazil játékosokkal erősítené meg keretét az olasz AC Milan labdarúgócsapata. A piros-feketék három játékost is szeretnének megszerezni a Sao Paulótól. Leonardo visszavonulása után is nagyon fontos láncszeme maradt a Milannak.
2008. május 4. vasárnap 08:02 - Hírextra
A brazil világbajnok játékosügynökként tevékenykedik a Rossoneriknek, akik áldják az egykori közönségkedvenc eddigi munkáját, hiszen Kakát és Patót is neki köszönhetik. Most úgy fest, Leonardo ismét támadásba lendül, és ismét saját háza tájáról próbál új arcokat a Milanhoz csalogatni.

A Milan nem titkoltan hónapok óta azon munkálkodik, hogy megszerezze a városi rivális Intertől kölcsönben a Sao Paulóban futballozó Adrianót. Az utóbbi időben ismét magára találó, császár becenévre hallgató támadón kívül a piros-feketék Hernanest és Alex Silvát is meg akarják kaparintani.

- Adriano sajnos az idény végén távozik tőlünk. Tudom, hogy ez fájó drukkereinknek, de a kölcsönszerződés fél évre szólt. Tisztában vagyok vele, hogy a Milan meg akarja őt szerezni, ahogyan két másik játékosunkat is, de Hernanes és Alex Silva esetében nem lesz könnyű dolguk, ők ugyanis fontos láncszemei a csapatnak - figyelmeztetett a Sao Paulo elnöke, Juvenal Juvencio.

Anderson Hernanes de Carvalho Andrade Lima 23 éves, egyszeres brazil válogatott és támadó középpályás poszton bevethető, az idei szezonban lett kulcsembere a Sao Paulónak, melyben eddig harminc találkozón szerepelt, és háromszor volt eredményes. A Milan brazil sajtóinformációk szerint a minden bizonnyal távozó Yoann Gourcuff helyére szeretné megszerezni őt.

Alex Sandro da Silva (a képen) szintén 23 esztendős, a Benficában játszó Luisao öccse, testvéréhez hasonlóan ő is belső védő, ennek ellenére nagyon gólérzékeny: idén 35 meccsen már ötször volt eredményes a Sao Paulóban. A Selecaóban eddig kétszer szavazott neki bizalmat Dunga.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását