2024. május 4. - Mónika, Flórián

Sör, virsli, szocialisták

Gyurcsány Ferenc, az MSZP elnöke, miniszterelnök ma beszédet mond a párt által szervezett városligeti majálison. A kormányfő előtt Burány Sándor, az MSZP budapesti elnöke köszönti a városligeti Napozó rétre kilátogatókat.
2008. május 1. csütörtök 09:16 - Hírextra
A majális keretében Gyurcsány Ferenc és Kiss Péter, az MSZP alelnöke találkozik az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége, a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés és a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének vezetőivel.

A nap folyamán több vezető szocialista politikus is fórumot tart. Délelőtt a főváros ügyeiről Burány Sándor mellett Hagyó Miklós és Horváth Csaba főpolgármester-helyettes, valamint Steiner Pál, az MSZP fővárosi frakcióvezetője ad tájékoztatást.

Délután Lendvai Ildikó, az MSZP parlamenti frakcióvezetője, Simon Gábor, az MSZP választmányának elnöke, Mandur László, az Országgyűlés alelnöke és Kiss Péter tart fórumot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását