2024. április 23. - Béla

Saját fiát kihasználó szexuális bűnöző

A német hatóságok őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint hat éven keresztül követett el szexuális bűncselekményeket saját - ma 14 éves - fiával szemben. Az ügyre az internet segítségével és egy kanadai "szörföző" közreműködésével derült fény.
2008. április 22. kedd 19:06 - Hírextra
A kanadai netező ugyanis megbotránkozott az apa által saját fiáról a világhálóra feltett pornográf fotók láttán, s jelentést tett a helyi hatóságoknak, akik azután rögtön kapcsolatba léptek német kollégáikkal.
A "legforróbb nyomot" egy üdítősüveg és egy tankönyv jelentette. Az apja által molesztált fiú mellett ugyanis több fotón is látható volt egy német limonádéspalack, valamint egy tankönyv, amelyről azután a német hatóságok kiderítették, hogy az minden valószínűség szerint Németország középső részéből, mégpedig Szász-Anhalt tartományból származhat. Németországban ugyanis tartományonként különbözik az oktatás rendszere, s mások a tankönyvek, valamint az üdítősüvegek is.

A tartományi bűnügyi hivatal képviselői mintegy 600 tartományi iskolát kerestek fel az apja által rendszeresen "meggyalázott" fiú fényképével, s mellette az üdítősüveggel, valamint a tankönyvvel, s az egyik tartományi iskola igazgatónője fel is ismerte a fiút. A munkanélküli apa az igazgatónő szerint korábban is gyanús volt, mert előszeretettel jelentkezett fiatal diákok "pesztrálására".

Az áldozat, a 14 éves Philip B. az RTL televíziónak csak annyit nyilatkozott, hogy szégyelli a történteket. Elmondta, hogy apja vele szemben az első szexuális visszaélést akkor követte el, amikor még mindössze nyolc éves volt. Szavai szerint azután rendkívül nagy gyakorisággal fordult elő mindez. Olykor "meglehetősen komikus" dolgokat kellett csinálnia, s apja fényképezte mindezt - vallotta Philip B.

A perverz édesapát őrizetbe vették. Mivel a günthersdorfi ifjúsági futball- és úszócsapat fiataljainak edzője volt, a hatóságok további hasonló bűncselekményeket sem zárnak ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását