2024. április 19. - Emma

Arcsimogatás mint szexuális zaklatás

Bocsánatkérésre kényszerült a dél-koreai labdarúgó szövetség elnöke, parlamenti képviselő azért, mert a nyílt utcán, választási kampánya közben megsimogatta egy televíziós riporternő arcát.
2008. április 4. péntek 15:32 - Hírextra
Az 56 éves Cson Mon Dzsun, aki mellesleg a Hyundai Heavy Industries egyik legnagyobb részvényese, az MBC tévécsatorna riporternőjének arcát illette kezével, amikor ez utóbbi egy kérdést akart feltenni neki választási programjával kapcsolatban.

Az újságírónő élesen tiltakozott a gesztus ellen és azt szexuális zaklatásnak minősítette. A képviselő bocsánatkérés nélkül távozott a helyszínről, később azonban Cson úgy magyarázta "előre meg nem fontolt" tettét, hogy a tömeg váltotta ki belőle. Ezt követően bocsánatot kért az újságírónőtől, aki ezt elfogadta.

A honatya ugyancsak megkövette az MBC egész stábját is. Ennek ellenére a dél-koreai ellenzék azonnal lecsapott az ügyre, és követelte Cson visszalépését a választásokról, pártját, a Nagy Nemzeti Pártot pedig felszólította, hogy zárja ki soraiból.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását