2024. május 3. - Tímea, Irma

Peggy Bundy visszatért!

A Rém rendes család feltámad a Cool-on, ez alkalomból Zimány Linda átalakult Peggy Bundy-vá. A szőkeség a Cool stúdiójában azt is beismerte, ha csak ideje engedi, ő maga is mindig megnézi a Rém rendes család című sorozat epizódjait.
2008. április 21. hétfő 20:28 - Hírextra
Szerencsére erre mától újra lesz alkalma, hiszen minden hétköznap 19 órától 3 rész is látható egymás után a Cool-on. Linda kedvenc karakterei a sorozatból Peggy és Bud: - A szereplők annyira karakteresek, hogy szinte mindegyiküket szeretem. Egyedül Kellyt nem szívlelem. Buta szöszi – foglalta össze véleményét Linda.

Bár a hajszín okozta előnyöket, mint kiderült, Linda is szereti kihasználni. A modell elárulta, kezdő, de annál szenvedélyesebb pókerjátékos, és ha úgy adódik, gyakran tetteti magát butának, csakhogy ezzel megzavarja ellenfeleit. A Cool műsorvezetője, Müller Attila azt is megtudta tőle, hogy nem szereti az Al Bundy által produkált udvarlást sem: - Szerintem ciki, ha valaki úgy próbál kedves lenni, hogy bunkó. Bár én is szoktam oltogatni az aktuális páromat. Ettől függetlenül fontos a kedvesség, de az is kell, hogy valaki poénos legyen!

Müller Attila Márkról is faggatta a bájos modellt. Linda ügyesen hárítva csak annyit mondott, náluk a viccelődés terén nem voltak gondok, sőt egykori kedvese kimondottan jól tűrte az ő csípkelődéseit.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását