2024. április 25. - Márk

Bajban van Hevesi Tamás?

Két hivatás, egy ember – Hevesi Tamás zenész elmondása szerint mindenre tud időt szakítani életében, amire feltétlenül muszáj. Az énekes a Hírextrának mesélt a 2008-as évéről, amiben már a foci ugyanakkora szerepet kapott, mint a zene, valamint besz
2008. december 30. kedd 18:59 - Gedei Szilárd
Labdarúgó edző az élvonalban, fellépésről fellépésre jár, mellesleg gőzerővel készíti legújabb albumát: Hevesi Tamásnak sűrű a programja manapság. De mint azt a Hírextrának elárulta igyekszik az élet minden területén a maximumot nyújtani: legyen szó egy edzésről, esetleg egy vidéki koncertről.



A Mester lemeze

Ráadásul Hevesi Tamás a REAC labdarúgócsapatának új vezetőedzőjeként egyedülállónak számít a honi foci szakemberei között: az élvonalbeli magyar futballklubok edzői közül alighanem ő lesz az első, akinek lemeze jelenik meg.

- Márciusban megjelenik az új lemezem, tehát a stúdiómunkáknak a legvégén tartunk, a keverés zajlik már – árulta el a Hírextrának Hevesi. – Úgy érzem, hogy egy igazán ütős és izmos anyag készül, aminek örülni fognak a hallgatóim – tette még hozzá az énekes-zenész.

Nem tudna választani

Felmerül azonban a kérdés: hogyan tudja összeegyeztetni a két igen komoly hivatást egymással és az életével. - Szerencsére nem kell választanom a zene és a sport között, ugyanis az ember életében sokféle dolgot csinálhat egyszerre párhuzamosan. Ez a két terület egyébként remekül kiegészíti egymást, egy fárasztó edzés után például jól esik adott esetben jó zenéket hallgatni, vagy akár leülni a zongorámhoz és alkotni, komponálni, szöveget írni – árulta el Hevesi Tamás.

- Mint hivatást, a koncerteket, fellépéseket minden bizonnyal az edzésekhez, mérkőzésekhez kell majd igazítani. Jelenleg prioritás szerint első a REAC és a futball, de nem szorul annyira háttérbe a zene sem – tudtuk meg a mindig aktív, örökmozgó zenésztől.

Persze aki már évekkel ezelőtt megénekelte, hogy „Ezt egy életen át kell játszani”…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását