2024. április 24. - György

Több egyetemen szünetel az oktatás

Több fővárosi egyetemen szünetel az oktatás a BKV-dolgozók munkabeszüntetése miatt - tájékoztatták az intézmények képviselői pénteken az MTI-t. Kerekes Sándor, a Budapesti Corvinus Egyetem tudományos rektorhelyettese elmondta: Mészáros Tamás rektor a mai
2008. április 18. péntek 10:27 - Hírextra
Egy módszertani szigorlatot és egy dísznövény-kiállítást megtartanak.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Bölcsészettudományi Karának dékánja, Dezső Tamás is általános tanítási szünetet hirdetett a pénteki sztrájk miatt, az egyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán pedig a nappali tagozatos hallgatók számára óraelmaradást engedélyezett.

Ugyanakkor nincs szünet az ELTE Természettudományi, valamint Állam- és Jogtudományi Karán sem, és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen is tanítanak, de aki a sztrájk miatt nem tud órára menni, annak a hiányzását igazoltnak tekintik.

Az Oktatási Minisztérium csütörtökön közölte: az iskolaigazgatók saját hatáskörükben dönthetnek a rendkívüli oktatási szünet elrendeléséről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását