2024. április 26. - Ervin

A reformátusok sem kérnek a Gárdából

Mégsem tart rendezvényt vasárnap a miskolci Lévay József Református Gimnáziumban a Jobbik miskolci szervezete, új helyszínt választottak - közölte Ábrám Tibor, az intézmény igazgatója pénteken az MTI-vel.
2007. szeptember 14. péntek 15:10 - Hírextra

A Magyar Gárda honlapján csütörtökön még azt közölte: országjáró körútjuk miskolci állomásának helyszíne a Lévay József Református Gimnázium kollégiumának díszterme lesz.  Az internetes portál pénteken már azt jelezte, hogy az új helyszín Miskolc belvárosa.

Ábrám Tibor a távirati iroda kérdésére elmondta: telefonhívást kapott a terem bérlését kérelmezőtől, amelyben azt közölte, hogy méltatlan és hisztérikus helyzet alakult ki ebben a dologban; sem az oktatási intézményt, sem az egyházat nem akarják kellemetlen helyzetbe hozni, ezért úgy döntöttek, hogy visszavonják a terembérleti igényüket.

A miskolci gimnázium igazgatója az MTI-nek azt is elmondta: határozottan visszautasítja azokat a félreértelmezhető megfogalmazásokat, amelyek velük kapcsolatban egyes médiumokban megjelentek, és amelyek azt sugallják, hogy a Magyar Gárda náluk kampányolna, a tantestület és a diákok között.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását