2024. április 27. - Zita

Több mint 10 év a kábítószer-terjesztőknek

Több mint 10 év fegyház-, illetve börtönbüntetésre ítélt két férfit és két nőt kábítószerrel, illetve lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt csütörtökön a Debreceni Ítélőtábla - közölte az ítéletet követően Koszta János, a táblabíróság sajtótitká
2008. április 17. csütörtök 18:26 - Hírextra
A vádlottakat még 2003 novemberében, egy debreceni benzinkút parkolójában fogták el a rendőrök. A helyszínen marihuánát, amfetamint és készpénzt foglaltak le, a házkutatások során pedig az élettársi viszonyban lévő párok téglási, illetve debreceni otthonában további kábítószereket, készpénzt, digitális mérleget, illetve 50 darab lőszerrel egy Parabellum típusú, engedély nélkül tartott maroklőfegyvert találtak.

A Debreceni Ítélőtábla Ficsór Gabriella vezette büntetőtanácsa mindezért M. János elsőrendű vádlottat 4 év 6 hónap fegyházbüntetésre és 6 évi közügyektől eltiltásra ítélte.

A másodrendű K. Mihály vádlottat 3 év fegyházbüntetésre ítélte, és 4 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától. A harmadrendű Sz. Andreát 2 év börtönbüntetésre és 3 évi közügyektől eltiltársra ítélte, valamint - ezzel részben megváltoztatva az elsőfokú Hajdú-Bihar megyei Bíróság ítéletét - 200 ezer forint pénzmellékbüntetéssel is sújtotta.

A negyedrendű V. Melinda elsőfokú, 10 hónapra szóló börtönbüntetését az ítélőtábla 1 évre emelte, s a közügyektől 2 évre eltiltotta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását