2024. április 23. - Béla

Ki a legboldogabb?

Kialakult a szingapúri boldogságverseny döntős mezőnye: négyen jutottak be a végső megmérettetésre. A verseny apropója egy elkeserítő eredményű felmérés volt.
2008. április 17. csütörtök 14:07 - Hírextra

Az ázsiai ország egy hónappal ezelőtt hirdetett boldogságversenyt egy "vidám" férfi, Philip Merry (az angol merry szó vidámat jelent), azután, hogy egy felmérés arra jutott, a szingapúriak 90 százaléka feszült és boldogtalan. Merry úr felhívta a 18 éven felüli lakosságot, hogy aki boldognak érzi magát, tudassa írásban, és azt is, hogy miért, legalább 300, legfeljebb 1000 szóban.

"Azt hittem, senki se jelentkezik, ám 207-en is írtak, méghozzá milyen fantasztikus indoklásokat!" - lelkendezett Merry.

A döntős "négyek" bandájának legifjabbja 35 éves, menedzser, legidősebbje 61 esztendős, műszaki iskolai tanácsadó. Utóbbi hölgy, és nemrég jelent meg könyve a boldogságról. Receptje nem túl meghökkentő: örülni a kis dolgoknak, például egy sétának, ajándékozni, barátokkal lenni.

Végeredményt várhatóan a hét végén hirdetnek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását