2024. május 3. - Tímea, Irma

Vetkőzd le a gátlásaidat!

Hiszed vagy sem, ahhoz, hogy tökéletes szerető legyél és még élvezd is a szexet, nem kell mást tenned, mint elengedni magad! Hagyd, hogy beszippantson az ágy! A férfiak 46%-át az indítja be leginkább, ha látja, hogy a lány lelkes!
2008. április 15. kedd 20:28 - Hírextra
Az első és legfontosabb lépés: vetkőzd le a gátlásaidat! Engedd, hogy kibújjon belőled az eleven kisördög!

Koncentrálj!

„Persze nehéz úgy lazulni, ha közben azon görcsölsz, vajon a pasid élvezi-e, vagy hogy mennyire nyögdécselj is! Mi a teendő? Kizárni minden külső tényezőt. Semmi stressz! Ha úgy jobb, kapcsold le a villanyt, rejtsd el a telefonodat, és tegyél fel olyan zenét, amitől beindul a fantáziád!”- mondja Pam Spurr, számos szex-könyv írónője.


Gondolj arra, ami épp történik veled. Az érzésre, ahogy beléd hatol! Így nemcsak a közös ritmust kapod el, de magadat is az élvezetbe ringatod!


Hallasd a hangod!

Feszélyez, ha csendben csináljátok? Nem vagy az a kiabálós típus? Pedig a pasik szeretik hallani munkájuk eredményét! Nem kell rögtön hangoskodni, kezdetnek elég néhány mély sóhaj is! A lényeg, hogy természetesen jöjjön, mert ha csak megjátszod, azt nemcsak te fogod tudni! Például elmondhatod, mit érzel, élvezed-e. Aztán ahogy beindulsz, a szavak is jönnek majd maguktól! A lényeg itt is: ne feszengj!

Játssz!

Végül még egy módszer, hogy erotikus éned kerüljön ki győztesen! Ha erotikus hangulatba kerültél, viselkedj is úgy! Vedd kezedbe az irányítást, és tudasd a pasival is, mit kívánsz! A domina-érzés nagyon begerjeszti! Használd az egész tested, nem kell kontrollálni a mozdulataidat! Nem fogsz felizgulni, ha döglött hal módjára fekszel! Pattanj felülre és irányítsd a behatolást úgy, ahogy neked a legjobb! Dörzsöld a csiklódat hozzá; változtass pózt; vagy csak tempót.

A lényeg, hogy ne legyél félénk! Kutatások bizonyítják, hogy azok a nők, akik az alattvaló szerepet játsszák szex közben, kevésbé élvezik!
Forrás: netbulvar.hu/Cosmopolitan. com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását