2024. április 29. - Péter

Csöpi újra nyomoz

Bujtor István Zsaruvér és Csigavér című tévéfilmsorozata hét év után folytatódik, a bűnügyi komédia harmadik epizódját, A szerencse fia című filmet szerda este láthatják az érdeklődők a Magyar Televízió m1-es csatornáján - közölte a közszolgálati adó az M
2008. április 15. kedd 20:20 - Hírextra
A Balatonfüreden és Tihanyban forgatott film cselekménye egy lány meggyilkolása és barátnőjének elrablása körül bonyolódik. A pikáns túszdrámában, ahogy Bujtor István filmjeiben már megszokhatták a nézők, senki sem az, akinek látszik. A rend szigorú őre, a sorozat kezdete óta megyei főkapitánnyá előléptetett Kardos doktor helyett a termetes balatoni zsaru, Ötvös Csöpi és egy talpraesett kissrác göngyölíti fel a bűntényt - írta a tévéfilmsorozat elkészítésében koprodukciós partnerként résztvevő Magyar Televízió keddi közleményében.

A történetben egy Balaton-parti hoszteszképzőből eltűnnek a lányok: egyikük holtan kerül elő, a barátnőjét pedig egy vitorláson tartják fogva. A további tragédiákat megelőzendő Kardos doktor nyomozásba kezd. Közben elkezdődik a Balaton legnagyobb vitorlásversenye, a Kékszalag.

Az ismertető szerint Bujtor István, aki csak egyetlen pofont oszt ki a filmben, már hetedik alkalommal bújik Ötvös Csöpi bőrébe, de nem hiányoznak a sorozatból a korábbi szereplők, Kern András és Avar István sem. A "rosszfiúkat" ugyanakkor fiatal színészek alakítják: Szabó Győző a hoszteszképző gondnokaként, Barabás Kiss Zoltán pedig szívtipróként jelenik meg a filmben.

Az MTV közleményében felidézte, hogy Ötvös Csöpi, a balatoni nyomozó figurája A Pogány Madonna című, 1980-ban készült filmben jelent meg először. A Csak semmi pánik, Az elvarázsolt dollár és a Hamis a baba után a hazai Bud Spencernek is nevezett Bujtor István végül az ezredfordulón tért vissza a képernyőre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását