2024. április 25. - Márk

Bevetésen a bugyikommandó

VV Anett, Kustánczi Lia és Dér Heni fehérneműbemutatón hódítottak. A Való Világban megismert Anett és barátnője kivételesen nem randira, hanem egy divatbemutatóra készülnek, de most is éppen akkora körültekintéssel válogatják a fehérneműket, mint a nagy t
2008. április 15. kedd 10:54 - Hírextra

Lia és Anett egyformán tanga párti, persze miért is ne mutassák meg azt, ami szép. Így vannak a fehérneműkkel is: randira mindig nagyon körültekintően választanak. Pedig a bugyit és a melltartót a legtöbb férfi átlagban kábé 15 másodpercig nézi, mielőtt lekerülnek…

- Szerintem ez minden féleképpen kell a csábításhoz. Ha most nem lenne ez a ruha alatt, akkor nem lenne benne semmi szexi – véli Anett.

Kustánczi Lia is hasonló véleményen van:

- Meg gondolj bele, egy női test úgy szép, hogy ha be van csomagolva. Egy szép fehérneműben sokkal kívánatosabb tud lenni egy nő, mint hogy rögtön leveszi a ruháját, és ott van egy meztelen test.

A bemutatón már Dér Heni énekesnő és Polgár Kriszti szépségkirálynő-jelölt is csatlakozott a lányokhoz. Bár Heni nem profi modell, cseppet sem lógott ki a társaságból. És nem csak amiatt, mert ő is nagy jelentőséget tulajdonít a fehérneműnek.

Ezen a bemutatón kizárólag tangát hordtak a lányok, abban ugyanis mindannyian megegyeztek, hogy alul kivétel nélkül tökéletesek.

A kommandó teljes sikert aratott, hiszen a zömmel férfiakból álló közönség lelkes tapssal köszöntötte őket.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását