2024. április 24. - György

Alig bírtak magukkal a magyar focisták, a magyar Pamela láttán

Extázisba kerültek a magyar focisták, amikor Beke Ivett a színpadra állt a ciprusi fitneszversenyen. Ivett rajongói a második helyre tapsolták kedvencüket.
2010. május 18. kedd 10:59 - HírExtra
Elsősorban kelet-európai, főleg román és ukrán lányok indultak azon a nemzetközi fitneszversenyen, amelyre Beke Ivett is meghívást kapott. A csinos lánynak több okból is emlékezetes marad a megmérettetés.

„Régebben Nápolyban már nyertem fitneszversenyt, de ez a mostani igazán különleges volt minden szempontból” – mesélte a Pamela Anderson hasonmás.

A versenyt pompázatos környezetben, a fővárosban, Nicosiában rendezték. Ivettnek igazából akkor akadt el a lélegzete, amikor kiderült, hogy a kötelező pózok után az egy perces önálló mozgást már nem is kell bemutatni. A második helyet azonban nem egyedül magának, hanem azoknak is köszönheti, akik a helyszínen szurkoltak neki.

„Amikor színpadra szólítottak olyan érzésem támadt, mintha otthon lennék, ugyanis fiatal srácok teli torokból szurkoltak nekem. Kiderült, hogy a többségük magyar focista, akik itt játszanak” – meséli Ivett, akinek óriási erőt adott a hangorkán, így talán ennek is köszönheti, hogy az ezüstérem az övé lett.

A verseny után azonban jött a fekete leves. „Kiderült, hogy az izlandi vulkán hamufelhője miatt nem tud felszállni a gépünk, így kint ragadtunk még öt napig. Persze hamar feltaláltuk magunkat és sokat kirándultunk, gyönyörű helyekre jutottam el, sőt még tevegeltem is” – mondja Ivett, aki nagyon jól érezte magát Aphrodité szigetén.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását