2024. június 13. - Antal, Anett

A férfiak is plasztikáztatnak

A plasztikai beavatkozások egyre népszerűbbek a középkorú férfiak körében is, az arcfelvarrástól kezdve egészen a mellkisebbítő műtétekig. Sokak szerint az idősödő férfiak legtöbbször ifjabb partnerük miatt vállalkoznak a fiatalító beavatkozásokra.
2008. április 15. kedd 10:58 - Hírextra
A plasztikai sebészeti klinikákat működtető brit Harley Medical Group adatai szerint egyre több a szépészeti célú beavatkozások iránt érdeklődő középkorú férfi, akiket olyan, koruk ellenére jó karban lévő férfiak inspirálnak, mint a fiatal feleséggel büszkélkedő Nicholas Sarkozy francia miniszterelnök, vagy a hollywoodi színész, Michael Douglas.

„A pácienseink szeretnének hasznot húzni a külsejükből és letagadni pár évet. Rendszeresen kezelünk náluk jóval fiatalabb partnerrel rendelkezőket. Akár egy rövid botox-kúra hatása is drámai lehet, ezáltal a páciens sokkal magabiztosabban viselkedik a kapcsolatában.” – nyilatkozta Dr. Julian Northover, a szervezet munkatársa. A szakember szerint a fiatalító beavatkozásra vállalkozó férfiak döntését szociális és üzleti okok egyaránt befolyásolják.

Dr. Northover szerint ügyfeleik leggyakrabban a szájkörnyéki ráncok és a homlokon lévő vízszintes ráncok miatt fordulnak plasztikai sebészhez. A szervezet klinikáin idén eddig 57%-kal több férfi vetette alá magát botox-kezelésnek, míg szemhéj-felvarrásra 25%-kal, mellkisebbítő műtétre pedig 47-kal többen jelentkeztek be a tavalyi évhez képest.
Forrás: vital.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását