2024. május 10. - Ármin, Pálma

Orális szex-mesterkurzus

Öt mozdulat a száddal, a nyelveddel, a kezeddel, és az ujjaiddal! Mindössze ennyire van szükség ahhoz, hogy mesterfokon szexelj!
2008. április 11. péntek 06:52 - Hírextra
1. „Mint a nyalókát! Mozgasd az ajkad fel, és le! Ezután jöhet a nyelved! Nyald végig a hímvesszőt! A legfontosabb szabály: mindig érj el a legérzékibb ponthoz! Hogy ez mi? Egy ínszerű bőrránc a pénisz alsó részén, épp a makk és a nyél között.

2. Amíg az ajkaiddal csókolgatod a farkát, a heréjéről se feledkezz meg! Szívogasd, és gyengéden harapdáld! Lehet, hogy csiklandós, de ettől csak még inkább beizgul majd! Ha a markodban tartod a golyóit, gyengéden szorítsd össze őket! Ha elég ügyesen bűvészkedsz, két kézzel is csinálhatod!

3. Nyald végig a két heréje közti részt! Majd vedd a szádba az egyik golyóját, és szívd meg egy kicsit!

4. Szeretsz trombitálni? Akkor formálj a száddal és az ujjaiddal gyűrűt a farka köré! Mi ebben a szép? Hogy az ujjaiddal elég erősen dolgozol, így a szád tuti nem görcsöl be! Ha megvan a gyűrű, mozgasd fel és le, miközben másik kezeddel a heréjét kényezteted!

5. Majd nyalogasd a pénisz tetejét a nyelveddel! És a másik kezed végig dolgozzon végig! Nyomkodd, masszírozd a gátat! (A végbél és a here közti bőrfelület)

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását