2024. május 10. - Ármin, Pálma

A legtutibb előjáték

A párok gyakran keresnek fel szakember, hogy megmentsék nem épp gördülékeny kapcsolatukat. A szex-doktorok pedig legtöbbször azt javasolják, hogy dobják fel szexuális életüket néhány izgató előjátékkel! A legnépszerűbb a szőrtelenítés, na persze a másikon
2008. április 11. péntek 06:50 - Hírextra
Hogy megértsük, mi ennek a magyarázata, figyelj!

Miben különbözik egy egzotikus táncosnő, és mondjuk a melletted ülő nő? Nyilván azt gondolod, hogy a tudat, hogy ő másmilyen élményben részesítheti a pasit, mert a szexben verhetetlen. Nemcsak erről van szó! Hanem az ő csupasz puncija! Ez az, amiért mágnesként vonzódnak ezekhez a nőkhöz!

Ennek ma nemcsak divatja van, hanem egyenesen kötelező a nők körében! Ma azt a fokozatot éljük, amikor a pasik csinálják a nők helyett!

Hogyan mondd el?

Nyíltan, és egyenesen. Semmi köntörfalazás! Őszinte kérdésedre kénytelen lesz őszinte válasz adni és rögtön kiderül, ínyére van-e a dolog! Egy harmonikus kapcsolat alapja amúgy is a kommunikáció, szóval rajta! Jó tanács: Lehetőleg ne akkor akard, amikor a piros betűs napjait éli!

A másik megközelítési mód: ha előjáték közben előveszel egy borotvát és habot! A reakció itt is gyors: vagy mosolyra fakad, vagy kapsz egy hatalmas pofont és mehetsz a kanapéra aludni! Aki mer, az nyer!

Erotikus film

Ha egy tartós kapcsolatban újítani akarsz, legjobb módja, ha megnéztek egy erotikus filmet! Ez a lehető legjobb módja felfedezni a borotválás erotikáját! Keress olyan filmet, amiben van egy jelenet, ahol simára szőrtelenítik a nőt! Próbálj egy igényesebb fajtát találni, ahol mindezt erotikusan csinálják! Használd ki az alkalmat, hogy megtudd, beindítja-e a dolog!

Kezdje ő!

Először az ő kezébe add a borotvát! Ha végzett, javasold, hogy most te csinálod rajta, ugyanezt! A művelet végén mindketten simák és csupaszok lesztek, orális szexre kész!

Ha makacs, és nem akarja a borotvapengét magán érezni, akkor adj ultimátumot neki: vagy megteszi, vagy nincs orális szex! És még valami! Csak azután követeld, ha a te intim zónád is tiszta és ápolt!

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását