2024. március 29. - Auguszta

Rudolf Péter egy mozdulattal öl

Egy műsor, amelyben négy színész négy székkel bármit megold, ha kell a Marsra szállnak, ha kell, háborúkat nyernek vagy egy pillanat alatt megdöntik a fagyitornyozás rekordját.
2008. április 10. csütörtök 10:29 - Hírextra
Rudolf Péter, Pokorny Lia, Szabó Győző és Kálloy Molnár Péter a rögtönzésekre alapuló játékokban újabb és újabb fordulatokba rántja egymást és történeteiket.

Az április 11-i adásban Rudolf Péter megtanítja a közönséggel, hogyan öl egyetlen mozdulattal egy angol titkos ügynök. Kálloy Molnár Péter szobortolvajként kétségbeesetten próbálja kitapogatni egy múzeumban, melyik lehet a híres gondolkodó – de végül kecskeként születik újjá. Szabó Győző megrendezi a világ legkisebb költségvetésű horrorfilmjét, melynek címe: A gyilkos sün átka. Pokorny Lia pedig megmutatja, hogyan készülne sok alkohollal bulizni, ha a saját kezei helyett Szabó Győző kezeit kellene használnia.

Egy biztos: igazi színészi játék szemtanúi lehetnek azok a nézők, akik figyelemmel kísérik péntekenként a TV2-n a Beugrót. Négyszereplős színházi játék, humoros, szatirikus alaphelyzetekre alapuló rögtönzések és helyzetgyakorlatok sora – röviden ez a Beugró c. műsor, melyben négy kiváló színész improvizációs feladatokat hajt végre. Az állandó szereplők, Rudolf Péter, Szabó Győző, Kálloy-Molnár Péter és Pokorny Lia mindannyian képzett színészek, s az improvizációt, amit tanulmányaik során egyszerű rutingyakorlatként értékeltek, most igazi embert próbáló feladatnak tartják.

Szabó Győzőék színházi környezetben, lehetőség szerint kellékek nélkül jelenítenek meg gyakori emberi alapkonfliktusokat. A szereplők az egyes játékok jellegét ismerik, de a konkrét feladatokkal, szerepekkel akkor és ott, a színpadon találkoznak először, tehát valóban rögtönözve kell kitalálniuk, hogyan játsszák tovább a készen kapott alaphelyzeteket.

Az improvizációs gyakorlatokra épülő, fergeteges hangulatú műsor során a szereplők furcsa karakterek tucatjainak bújtak a bőrébe és különböző stílusú helyzetekben kell rögtönözniük. Narrációs, tolmács, teleshop játék, filmszinkron, a legextrémebb sportok, de világosban eljátszandó áramszünet „témakörben” is helyt kell állniuk az előadóművészeknek.. Mindez alig több, mint fél óra alatt történik meg a kiváló hangulatú Beugrókban, amelyekben a színészek Novák Péter irányításával bújnak ezerféle szerepbe, rögtönözve, improvizálva, a helyzetekre és egymásra azonnal reagálva.

Egy olyan műsor, ami a szereplőinek legalább annyi meglepetést tartogat, mint a nézőinek - Beugró minden péntek este a TV2 műsorán.
Forrás: redlemon.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását