2024. április 24. - György

Vámpírok, füllukasztás, hastánc és asszonykórus

Ismét tematikus héttel jelentkezik a Hal a tortán. Janicsák István, Pártos Csilla, Kentaur, Kaszás Géza és Csisztu Zsuzsa egy-egy film hangulatát varázsolja oda a vacsoraasztalhoz.
2009. március 27. péntek 07:59 - HírExtra
Hétfő este a ZZ Labor egykori frontembere, Janicsák István a Kusturicza filmek hangulatát vegyítette egy igazi magyar lagzival. Természetesen a Veresegyházi asszonykórus sem maradhatott ki a buliból. Tyúkhúsleves, kakaspörkölt, hurka, kolbász és rétes is került az asztalra. A vendégeket 60 fős lakodalmi sereg fogadja, melyet kedden a Chicago című filmből ismert revühangulat követ. Pártos Csilla bio-megszállottként csak egészséges ételeket rak vendégei elé.



A szerdai napon a vámpírok uralják a terepet. Kentaur semmit sem bíz a véletlenre, speciális menükártyát készít és Kaszás Gézából és Janicsák Istvánból is vérbeli vámpír lesz. Csütörtökön a rock and roll váltja a véres hangulatot, Kaszás Géza a Made in Hungária hangulatát hozza el egy hajóra. A csapat igazi házibuliba csöppen, ahol a házigazda fülét is kilyukasztják. Csisztu Zsuzsa pénteken a keleti ízekre és így az Ezeregyéjszaka meséire hangolja a társaságot. Az egykori műsorvezetőt indonéz szakács segíti, előkerülnek a mécsesek és a keleti sálak. Hastánc is színesíti a programot, de ez már tényleg csak Hal a tortán!



Forrás: redlemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását