2024. április 28. - Valéria

Kondorosi befizette a bírságot

Kondorosi Ferenc befizette a tilosban parkolásért kapott pénzbírságot. Ezt az "Új rend és szabadság" programért felelős kormánybiztos maga közölte kérdésre válaszolva a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón.
2008. április 9. szerda 19:26 - Hírextra

"Amikor az eset napvilágra került, akkor is jeleztem, hogy ennek minden következményét vállalom, természetesen a bírságot befizettem" - mondta Kondorosi Ferenc.

A Magyar Nemzet kedden számolt be arról, hogy Kondorosi Ferencet 15 ezer forintra büntette a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) VI. kerületi kapitánysága, amiért március 8-án szolgálati gépjárművével órákon keresztül tilosban parkolt.

A lap szerint - amely fotókat közölt a kormánybiztos tilosban parkoló autójáról - a BRFK a kormánybiztost közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt marasztalta el.

Kondorosi Ferenc még aznap közleményt adott ki, amelyben azt írta: egy demokratikus jogállam egyik legfontosabb alapelve, hogy a jogszabályok mindenkire vonatkoznak, és ez alól nincs kivétel.

Kormánybiztosként épp a szabályok betartása és betartatása a legfontosabb feladatom, így különös felelősséget érzek azért, hogy az általam használt szolgálati autó tilosban parkolt - közölte, hozzátéve: minden következményt vállal, és az esetet rendkívül sajnálja.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását