2024. május 2. - Zsigmond

Fogadkozó Farkasok

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének szerdai visszavágója előtt a Farkasok bíznak benne, hogy a hazai pályán elszenvedett vereség után az Old Traffordon képesek lesznek kiharcolni a továbbjutást.
2008. április 9. szerda 20:02 - Hírextra
Luciano Spalletti csapata hazai pályán sima vereséget szenvedett a Manchester Unitedtől, amely csapat komolyabb megerőltetés nélkül, már a Stadio Olimpicóban jelentős előnyt harcolt ki a manchesteri visszavágóra. Bár a Roma helyzete reménytelennek tűnik, a Farkasok korántsem adták még fel az ütközetet. Bíznak egy korai gólban, és abban, hogy a csapat megmutatja egységét az Old Traffordon is.

A hazaiaknál biztosan hiányozni fog Nemanja Vidic, aki térdsérüléssel bajlódik, de Rio Ferdinand játéka sem biztos még. Az angol válogatott védő a Middlesbrough ellen sérült meg, szerencsére nem esett komoly baja. Ennek ellenére gyakorlatilag az utolsó másodpercig kérdéses marad Ferdinand szereplése. A vendégeknél a csapatkapitány hiánya jelentheti a legnagyobb gondot, Francesco Totti az első összecsapáshoz hasonlóan a visszavágón sem tudja vállalni a játékot.

A másik szerdai összecsapáson a szintén idegenbeli győzelmet kiharcoló Barcelona a Schalkét fogadja. A katalánoknál Ronaldinho, Deco, Lionel Messi, Oleguer és Albert Jorquera sérülés miatt nem áll Frank Rijkaard rendelkezésére, aki viszont újra számolhat Rafael Marquez és Toure játékával. A vendégeknél Mladen Krstajić, Heiko Westermann és Christian Pander maródi, játékukról a mérkőzést megelőzően döntenek majd.
Forrás: SamsungSport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását