2024. május 14. - Bonifác

Szávay nyert

A nyolcadik helyen kiemelt Szávay Ágnes két játszmában nyert az orosz Jekatyerina Makarova ellen a 600 ezer dollár összdíjazású Amelia Island-i női tenisztorna második fordulójában. A viadal honlapja szerint Szávay, aki az első körben erőnyerő volt, 1 óra
2008. április 8. kedd 22:20 - Hírextra

Az első játszma kaotikusan alakult, hol a magyar, hol pedig az orosz teniszező "vette el" a másik adogatójátékát. Szávay aztán 5:4-es vezetésénél végül sikerrel brékelte Makarovát és előnyhöz jutott.

A folytatásban annyira belelendült a világranglistán jelenleg 15. játékos, hogy szinte lélegzethez sem engedte jutni ellenfelét és végül biztosan jutott a nyolcaddöntőbe.

Szávay ezzel visszavágott Makarovának az idei Australian Open első fordulójában elszenvedett vereségéért.

"Nagyon boldog vagyok, hogy sikerrel túljutottam az első akadályon" - mondta a meccs után Szávay. "Az elején sokat hibáztam, akadozott a játékom, ám egyre jobban belelendültem, és szerencsére a szerva is jól ment."

A selejtezőből indult Czink Melinda - később - ugyancsak a 16 közé jutásért lép pályára a spanyol Anabel Medina Garrigues ellen.

Eredmény, 2. forduló (a 16 közé jutásért):
------------------------------------------
SZÁVAY ÁGNES (8.)-Makarova (orosz) 6:4, 6:1

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását