2024. május 4. - Mónika, Flórián

Rendőrök segítik a közlekedést

A fővárosban a 22 nagy közlekedési csomópontban folyamatos a rendőri jelenlét a BKV-sztrájk idején, a pályaudvarok és az aluljárók rendjét fokozottan felügyeli a Budapesti Rendőr-főkapitányság - közölte a rendőrség hétfőn délelőtt az MTI-vel.
2008. április 7. hétfő 12:04 - Hírextra

A pályaudvarok ellenőrzése mellett a rendőrök forgalomtereléssel, forgalomirányítással segítik a közlekedést a közlekedési csomópontokban, bevezető utaknál; körülbelül háromszáz rendőr vesz részt a forgalom segítésében, a kereszteződésekben való biztonságos áthaladásban - olvasható a közleményben.

Mint írták: Budapesten 957 forgalomirányító lámpával védett kereszteződés, csomópont, illetve gyalogos-átkelőhely van. A forgalomirányító központban 159 forgalmas csomópontot, kereszteződést tudnak a rendőrök a forgalomirányító kamerákkal figyelni, s amennyiben szükséges, a helyszínre rendőrt irányítanak.

A járőrök és a forgalomirányító központ délelőtti jelzése szerint a fővárosba bevezető utak forgalma normalizálódott, a kis- és a nagykörút, a Hungária körút, valamint a hidak forgalma folyamatos.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását