2024. április 26. - Ervin

A Jobbik szerint rajtuk múlt az érvényesség

Szegedi Csanád szerint a Jobbik bebizonyította, hogy a demokrácia mellett kiálló párt, mert ha nem indult volna el a második fordulóban, akkor az ismét eredménytelen lenne. Erről a párt képviselőjelöltje nyilatkozott az MTI-nek vasárnap este.
2009. január 25. vasárnap 22:10 - Hírextra
Hangsúlyozta: a Jobbik hozzájárult ahhoz, hogy képviselője legyen, áttételesen pedig hogy fideszes képviselője legyen Ferencvárosnak.

Szegedi Csanád közölte, elvárják, hogy Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke személyesen kérjen bocsánatot a Jobbiktól azért a korábbi kijelentésért, miszerint pártjuk bárkinek is a kreatúrája lenne.

(Kövér László egy makói lakossági fórumon azt mondta: az MSZP most a Jobbikot használja fel a Fidesz gyengítésére; ha nincs elég jobboldali párt, a szocialisták csinálnak újabbat.)

Kitért arra is: csődöt mondott az MSZP-nek az a politikája, hogy "cigányokat magyarok ellen hergelt". Nem szeretnénk, ha ez még egyszer előfordulna - tette hozzá Szegedi Csanád.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását