2024. április 30. - Katalin, Kitti

Mindössze egy ember álldogált a Moszkva téren

Kevesen várakoznak Budapest főbb csomópontjain a tömegközlekedési járatokra hétfőn kora reggel; az autóforgalom egyelőre zavartalan a városban - tapasztalták az MTI helyszínen lévő tudósítói.
2008. április 7. hétfő 08:46 - Hírextra
A tapasztalatok szerint a Moszkva téren csak egy ember várakozott egy céges járatra. A hangosbemondóban gyakran tájékoztatják az embereket, hogy "sztrájk miatt semmi sem közlekedik 13.00 óráig." A téren mintegy 12 rendőr igazoltat. Az autóforgalomban nincs fennakadás.

A Boráros téren senki sem várt sem a HÉV-re, sem a buszra, sem a villamosra; az autóforgalom itt kisebb volt, mint az ilyenkor megszokott.

A tűzoltóság és a mentők ügyeletesei közölték az MTI-vel, hogy addig nem mennek haza, amíg váltótársaik meg nem érkeznek.

A BKV Zrt. két alvállalkozója - a Nógrád Volán és a VT Transman - a hétfői sztrájk alatt is zavartalanul üzemelteti járatait.

A sztrájk alatt normális menetrend szerint közlekedik a főként Budafokon és a XI. kerületben üzemelő 150-es, a 14 és 114-es, a 41-es és 41 gyors, a 250-es, az 50-es, az 58-as, a 13-113-113A, a 30-as és a 87-87A-187 jelzésű autóbusz.

A hétköznapi menetrend szerint járnak majd a IV., XIV. és a XVII. kerületben közlekedő 88-as, 120-as, 147-es, 170-es gyors jelzésű buszok.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását