2024. április 29. - Péter

Káosz uralkodott

Káosz és fejetlenség jellemezte az athéni olimpiai kvalifikációs ökölvívótorna első napját: a számítógépes rendszer leállása az eredetileg 14 órára tervezett program másfél órás csúszását eredményezte. Ezzel felborult a lebonyolítási rend, s a három helye
2008. április 7. hétfő 17:57 - Hírextra

"Úgy készültünk, hogy bokszolnom kell, mindent hoztunk, erre megváltoztatták a programot" - dühöngött Oltványi Dávid, akinek a nyolcaddöntőjét tették át keddre, csakúgy mint az 57 kg-ban érdekelt Mihály Jánosét.

"Nem értem, a nemzetközi szövetség szabályzata egyértelmű, ha a számítógépes pontozás nem működik, 20 percen belül át kell állni a kézi pontozásra. Már fél háromkor letették a lapokat a bírók elé, mégsem történt semmi. A bokszolókkal nem foglalkoznak" - értetlenkedett Csötönyi Sándor, a magyar szövetség elnöke.

A versenynek a 2004-es olimpia súlyemelő csarnoka, a Nikea Csarnok ad otthont, ahol a külcsín impozáns, a versenyszervezés tekintetében azonban nem sok minden emlékeztet a nyári játékokra.
A mérkőzések végül helyi idő szerint fél négykor elkezdődtek és a magyar csapat kitartó küzdelme folytán azt is sikerült megtudni, hogy Darmos az esti programban várhatóan - magyar idő szerint - 19:30 órakor lép szorítóba az angol Daniel Price ellen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását