2024. május 16. - Mózes, Botond

Ágica chippendale fiúval randizgat?

A szőkeséget elvarázsolták a tökéletes férfitestek. Szögeczki Ági a hétvégén egy chippendale show-n járt, amelyre egykori villabeli lakótársa, Tommyboy hívta meg. - Tommy volt a házigazda, ő nem táncolt. De mivel a mai napig jóban vagyunk, nem mondtam nem
2008. április 7. hétfő 17:04 - Hírextra
A szingli barátnőim nagyon örültek, hogy megyünk, és valóban szuperül éreztük magunkat. Amikor beléptünk, majdnem elájultam, annyi nő volt ott. Nem csoda, már régen láttam egy rakáson ennyi kidolgozott testű, jóképű fiatalembert, akik még táncolni is tudnak! Bátran állíthatom, büszkék lehetünk rá, hogy ilyen pasik élnek Magyarországon. A napokban jártam Dublinban egy lánybúcsún, de ott messze nem ilyen férfias urak táncoltak – nyilatkozta Ágica a Netbultárnak.

A lány azt mondja, bár a barátai társaságában nagy a szája, bizonyos helyzetekben zavarba jön, ráadásul szégyenlős is.

- Már számos chippendale műsort láttam, de arra még nem volt példa, hogy szerepeltem is benne. Most azonban egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy közeledik felém egy tökéletes fenekű, jóképű fiú, aki felcipel a színpadra. Annyira zavarba jöttem, mint még soha életemben, majdnem elájultam! Kiborultam, kapkodtam a levegőt, a srác próbálta irányítani a kezemet a testén. A barátnőim közben majdnem megfulladtak a nevetéstől!

Ágicának tetszettek a fiúk, és ez fordítva is elmondható. A lányt ugyanis az egyik Adonis randira hívta. De hogy mi volt a válasza, azt sajnos nem árulta el.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását