2019. december 6. - Miklós

Itt is megvillantja a nuniját?

A botrányok királynője, vagyis Lady Gaga hazánkba látogat. A szőkeség következő európai turnéja alkalmával lesz a vendégünk, reméljük, villant is valamit.
2010. április 26. hétfő 11:59 - HírExtra
A hölgy klipjei is arra engednek következtetni, hogy valami egészen elképesztő botrány várható: mint tudjuk , a kisasszony nem veti meg a szexualitást. Maga a turné október közepén indul Finn testvéreinktől kiindulva, majd miután végig járta a fagyos vidéket, Olaszországba lesz „hivatalos”. A magamutogató díva őszre már kibővült repertoárral áll a világot jelentő deszkákra, ugyanis a hölgyike a turné okán az új lemezén dolgozik.

„Gaga turnébuszában van egy komplett stúdió is. Az a pár új szám, amelyet eddig hallottam tőle, szerintem őrült jó. Gaga egyre nagyobb és nagyobb lesz. Mostanában azt csinálom, hogy esténként megnézem, Gaga milyen dalokat írt, és megpróbáljuk elhelyezni, finomítani és beilleszteni ezeket az új album koncepciójába.” – Nyilatkozta Akon, a kishölgy menedzsere.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását