2024. május 3. - Tímea, Irma

Újabb pályázat az igazgatói posztra

Újabb pályázatot írt ki a székesfehérvári Vörösmarty Színház igazgatói posztjára a városi önkormányzat, miután a februári választás eredménytelen volt - közölte az MTI-vel a székesfehérvári közgyűlés kulturális bizottságának elnöke.
2008. április 4. péntek 07:09 - Hírextra

Brájer Éva tájékoztatása szerint a kiírás a Kulturális Közlöny csütörtöki számában jelent meg. Az érdeklődők május 2-ig nyújthatják be pályázatukat, az önkormányzatnak pedig harminc napon belül kell majd azokat elbírálnia.

A korábbi felhívásra nyolcan jelentkeztek, de egyikük visszalépett. A hét pályázó közül - meghallgatásukat követően, a társulat és szakmai szervezetek véleményét is figyelembe véve - négy induló pályázatát támogatta a közgyűlés kulturális bizottsága.

A február 14-i közgyűlésen Csutka István színművész, táncművész, rendező, a debreceni teátrum korábbi vezetője, Márton András színművész, Szurdi Miklós, a Vörösmarty Színház jelenlegi igazgatója és Vasvári Csaba színművész, az Echo Hungária Tv Zrt. elnöke ismertette elképzeléseit. A titkos szavazáson azonban egyikük sem kapta meg a minősített többséget, vagyis a tizenhét szavazatot.

A színház igazgatói posztját jelenleg betöltő Szurdi Miklós megbízatása augusztus 1-jén jár le. Az új igazgató kinevezése 2013. július 31-ig szól majd.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását