2024. május 2. - Zsigmond

Kormány a kormányfő nélkül

Cáfolja a derűlátó szocialista nyilatkozatokat, hogy a kisebbségi kormányzás első igazi próbatétele, a pénztártörvény módosítása várhatóan elbukik, hiszen mint kiderült: egyik párt sem támogatja az MSZP indítványát.
2008. április 4. péntek 09:39 - Hírextra
Medgyessy Péter exkormányfő kijelentette, Gyurcsány Ferencnek már Őszöd után le kellett volna mondania. Szili Katalin házelnök szerint nem lehet kizárni egy Gyurcsány Ferenc nélküli koalíciót, az előre hozott választásokat viszont, mint mondta, el kell kerülni.

Burány Sándor (MSZP) az ATV-n úgy fogalmazott, a szocialisták írásban kívánnak szerződni az SZDSZ-szel arról, hogy a liberálisok milyen kormányzati programokat támogatnak a parlamentben. Kóka János, az SZDSZ megkérdőjelezhető legitimitású vezetője hangsúlyozta: pártja minden vezető testülete egységes a koalíciós szakítást illetően. Fodor Gábor viszont továbbra is úgy véli, még megtalálhatják a megoldást a koalícióban maradásra. Közben a Szonda Ipsos felméréséből kiderült, a megkérdezettek többsége előre hozott választásra számít.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását