2024. április 27. - Zita

Droggal töltött begipszelt kar

Több drogfutárt, és terjesztőt fogtak el a kommandósok Győrött, egyikük egy szekrény mögött bujkált, s gipszkötésében rejtegette a kábítószert - tudta meg a HavariaPress. Az előzetes információk alapján, csütörtökön megtartott kommandós akció első lépések
2008. április 4. péntek 12:20 - Hírextra
Az elfogással egy időben, több helyen tartottak házkutatást a bevetési egységekkel megerősített nyomozók. Egy Győr környéki panzióban talltak rá a droghálózat másik tagjára: a panzió bérelt garázsában, egy szekrény mögül került elő a begipszelt kezű férfi. A gipszkötés alaposabb átvizsgálásakor kiderült, hogy abban amfetamin van. Összesen 60 grammnyi kábítószer került elő a gipszből, a garázsban pedig kisebb mennyiségű marihuánát is találtak a rendőrök. Az akció során még négy másik embert fogtak el, akiknek közük volt a droghálózathoz. A szállítók a megye területén működő drogterjesztő hálózatot látták el kábítószerrel, a rendőrség becslése szerint legkevesebb 100 embernek szállították a kábítószert. Az akció során lefoglalt kábítószerek értéke eléri az ötmillió forintot. A hat elfogott ember közül hármat vettek őrizetbe, az esetükben az előzetes letartóztatást is kezdeményezte a rendőrség. Az elfogott szállítók és dealerek - a tőlük lefoglalt kábítószerek hatóanyag tartalmának függvényében - akár 15 évig terjedő börtönbüntetésre számíthatnak.
Forrás: havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását