2022. május 26. - Fülöp, Evelin

A világ legdrágább bugyija

Egy gyémánttangának volt a legnagyobb sikere egy szingapúri fehérneműdivat-bemutatón. A ruhadarab feltehetően a világ eddigi legdrágább bugyija, értéke 21 millió 300 ezer forintnyi összegnek felel meg.
2008. április 4. péntek 12:20 - Hírextra
Anyaga persze nem 100 százalékig gyémánt, elvégre egy kőbugyi - különösen egyetlen dágakőből kifaragva - elég kényelmetlen volna, ráadásul a nedvességet sem szívná jól. Textilalapra varrtak fel a készítők 518 darab briliánst, összesen 30 karátnyi gyémántot. Ráadásként aranybojtok díszítik, összesen 27.

A gyémánttangát csütörtökön mutatták be, egy román modell viselte, és csak az volt rajta - cipőn kívül. Kebleit hosszú haja fedte el.

"Nagyon kényelmes, egyáltalán nem nehéz és nem karcol" - mondta Danielle Luminita a Reuters hírügynökségnek a színfal mögött.

A tanga sorozatgyártására senki ne számítson, sőt, még ezt az egyetlent is csupán mutatóba, nem pedig eladásra szánta készíttetője, egy nemzetközi fehérneműgyártó cég.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását