2024. május 11. - Ferenc

Jótékonysági esttel ünnepelnek

Jótékonysági estet rendez a Béres Alapítvány április 26-án a Budapesti Kongresszusi Központban. A bevételt rákos betegek gyógyítására fordítják. Mádl Dalma fővédnökségével jegyzett est főszereplője Magyarország táncművészeti életének egyik legrangosabb tá
2008. április 3. csütörtök 19:05 - Hírextra
A jótékonysági eseményen a Táncos történelem című műsorukat adják elő több mint 100 táncos részvételével.

A Béres Alapítvány 2003 óta szervezi meg a jótékonysági rendezvényt, amelynek bevételét a rákbetegek gyógyítására fordítják. Idén a teljes összeget a Semmelweis Egyetem. I. számú Gyermekgyógyászati Klinikája kapja.

"A Béres Alapítvány támogatásával most egy rendkívül modern sebészeti műszert tudunk beszerezni, melynek alkalmazásával különösen a daganatos gyermekek sebészeti ellátását tudjuk jelentősen javítani" - fogalmazott Verebély Tibor, a Sebészeti Osztály vezetője.

Az idén a jótékonysági est alkalmat teremt arra is, hogy megünnepeljék a Béres Alapítvány fennállásának 15. évfordulóját.

A jótékonysági estre jegyek 5-10-15 ezer forintos áron kaphatók, Budapesten, a Zeneakadémia és a Budapest Kongresszusi Központ jegypénztárában, valamint a Rózsavölgyi Zeneműboltban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását