2024. április 28. - Valéria

Közel ezer dalszöveget kapott a No Thanx

Nemrég dalszövegíró pályázatot hirdetett az ország elsőszámú tinibandája, a No Thanx. A fiúk maguk sem hitték, hogy ilyen népszerű lesz az akciójuk, hiszen a minden előzetes várakozást felülmúlva, 930 dalszöveg érkezett a zeneszöveg.hu oldalára.
2008. április 3. csütörtök 18:57 - Hírextra
Az idei év legizgalmasabb versenye lassan a fináléjához közeleg. Március 30-ig küldhették el a magukban tehetséget érző és egy csipetnyi dalszövegírói vénával is megáldott jelentkezők az alkotásaikat a zeneszöveg.hu-ra. A szárnyukat próbálgató szövegíróknak segítsége is volt, hiszen Erik, a zenekar frontembere, miután horvátul felénekelte a dalt, egy profi szövegíróval kiegészülve videoüzenetben nyújtott segítséget a vállalkozó kedvűeknek.

A segítségnyújtásnak meg is lett az eredménye, hiszen április 7-ig majdnem ezer kreatív alkotást kell végigolvasnia a No Thanxnek, és ezek közül kell egy szakmai zsűrivel karöltve kiválasztaniuk a három legjobban sikerült mesterművet.

- Nagyon örülök neki, hogy ilyen sok dalszöveg érkezett, hiszen ez több mint a duplája, mint amire számítottunk - mondja Erik. - Annyi biztos, hogy nem lesz könnyű dologunk, hiszen nehéz ennyi jó alkotás közül hármat kiválasztani.

Amint a zenekarnak és a zsűri megegyezik abban, hogy melyik három dalszöveg mérkőzzön meg egymással, Erik felénekli őket és felkerülnek a zeneszöveg.hu oldalára. Ezek után pedig már az internetes szavazók kezében van a döntés, hiszen április 27-ig leadott szavazataikkal ők döntenek arról, hogy melyik dal szerepeljen a No Thanx soron következő siker-várományos albumán. A leginkább fülbemászó mestermű írója pedig amellett, hogy országszerte ismerté válik, komolyan anyagi elismerésben is részesül a szövegek utáni jogdíjakból.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását