2024. június 15. - Jolán, Vid

Fehér port kapott a kórház

Ismeretlen fehér port tartalmazó küldeményt kapott ma az egri kórház, a rendőrség vizsgálatot indított az ügyben - értesült a HavariaPress. A hevesi megyeszékhely rendőrkapitányságára csütörtökön reggel, pár perccel kilenc óra előtt jelentették be, hogy a
2008. április 3. csütörtök 21:25 - Hírextra

A Katasztrófavédelmi Igazgatóság valamint az ÁNTSZ szakemberei elszállították a borítékot, a por összetételére vonatkozó szakértői vizsgálatot az ÁNTSZ szakemberei végzik. Az ügyben a rendőrség a szakértői vizsgálat eredményétől függően fog indíthat majd eljárást. Mint ismert, a Heves Megyei Közgyűlés március 25-én hagyta jóvá - a rendkívül nagy lakossági ellenállást figyelmen kívül hagyva - azt a szerződést, melynek alapján a következő 20 évben egy magánvállalat, a HospInvest Zrt. működtetheti az egri Markhot Ferenc Kórházat.

Az ellenzék mindvégig azzal vádolta a megye kormánypárti vezetését, hogy az intézmény működtetésére kiírt pályázatot egyértelműen a kérdéses cégre "szabták". A lakossági ellenálláson túl a kórház dolgozói is nagy többségben ellenezték a létesítmény privatizálását: az 1300 kórházi dolgozó mintegy háromnegyede írta alá azt a nyilatkozatot, mely szerint nem kívánnak lemondani közalkalmazotti jogviszonyukról. Azt egyelőre nem tudni, hogy a fehér port tartalmazó levél összefügg-e a kórház privatizációjával.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását