2024. április 18. - Andrea, Ilma

Hamis papírokkal próbált pénzt felvenni

Elfogta a rendőrség azt a nőt, aki hamis okmányokkal próbált nagy értékű készpénzt felvenni egy fővárosi pénzintézetben - értesült a HavariaPress. A nyomozóknak a középkorú nő azt állította, hogy három, számára ismeretlen fiatalember vette rá a bűncselekm
2008. április 3. csütörtök 19:26 - Hírextra
A BRFK egyelőre csak az 53 éves asszony ellen indított eljárást, de az általa adott személyleírás alapján keresik az állítólagos megbízókat is. A nő még az elmúlt napok során ment be egy IV. kerületi pénzintézetbe, ahol egy más nevére kiállított személyi igazolvánnyal nagy értékű készpénzt akart felvenni. Amikor a pénztáros átvette az iratokat, feltűnt neki, hogy a feltüntetett cím nem egyezik, ráadásul az igazolvány első lapján lévő fólia félig fel volt válva, ezért azonnal értesítette a rendőrséget. Miután a rendőrök a nevet és címet ellenőrizve megállapították, hogy ehhez a névhez, ezzel a lakcímmel nincs irat kiállítva, a helyszínre siettek és elfogták az asszonyt.

 A nyomozók további kérdéseire a nő elmondta, hogy aznap délelőtt a Westend bevásárlóközpontnál ment oda hozzá három, számára ismeretlen személy, igazolványképet készítettek róla, majd azt egy személyi igazolványba téve átadták át neki, és arra kérték, hogy váltson be nekik készpénzre hét darab kötvényt, majd menjen vissza oda, ahol először találkoztak. Állítása szerint a három, harmincas éveiben járó férfi azt is közölte vele, hogy ha sikerrel jár, cserébe készpénzt adnak. A nő ellen a további eljárást a IV. kerületi kapitányság folytatja le, az állítólagos megbízókat még keresik.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását