2024. április 29. - Péter

Lukra futottak a kommandósok

Két elitegység kommandósait bolondította be, illetve ki saját házához Szimferopol környékén egy részeg férfi azt állítva, hogy fegyveresek tartják fogva a családját, ám a "túszszabadítási" akciónak még idejében véget vetett a haragos nej.
2008. március 31. hétfő 14:11 - Hírextra
A szimferopoli járási rendőrség ügyeletes tisztjét egy magát nyugalmazott rendőrnek mondó davidkovói férfi hívta fel azzal, hogy sürgős segítséget kér, mert házába fegyveresek törtek be, akik fogva tartják a feleségét és kislányát. Elmondása szerint őt a mellékhelyiségbe zárták, de sikerült megszöknie, s a szomszéd házból telefonál.

A helyzet komolyságára való tekintettel a műveleti tiszt azonnal két elitalakulat, a Szokil (Sólyom) és a Berkut (Kőszáli Sas) egységeit mozgósította és irányította a helyszínre. A kommandósokat a már lesben álló telefonáló fogadta, és szakszerű kézmozdulatokkal segítette őket állásaik elfoglalásában az épület körül.

Azonban az osztag alig készült fel a túszszabadítási akcióra, mikor hirtelen kitárult a ház ajtaja és éktelen rikácsolással kilépett a házigazda felesége, aki nyomdafestéket nem tűrő szavakkal hozta az elképedt rendőrök tudomására, hogy nem őket, hanem a férjét kellene kiszabadítani, mert tíz napja egyfolytában "a szesz túsza".

Az ittas férfi ellen eljárás indult hamis rendőrségi riasztás ügyében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását