2024. május 5. - Györgyi

Good save the Queen

Lemondta gyémántlakodalmi ünnepségét II. Erzsébet brit uralkodó, mert nem érzi helyénvalónak, hogy luxuspartit rendezzen a jelenlegi gazdasági helyzetben - tudta meg a Mail on Sunday című brit vasárnapi lap internetes kiadása egy, a királyi családhoz köze
2008. március 30. vasárnap 16:28 - Hírextra
A takarékos hírben álló királynő állítólag attól tartott, hogy bírálni fogják, ha ilyen érzéketlenségről tesz tanúbizonyságot és inkább úgy döntött, példát mutat döntésével.

A rendezvényt a londoni Ritz hotelben, a királynő kedvenc szállójában akarták megtartani, a számlát a család barátai állták volna. A partin kristállyal díszitett poharakból itták volna a pezsgőt, drágakövekkel megszórt asztaloknál, és a falakat is kristályok díszitették volna.

II. Erzsébet és Fülöp herceg hatvanadik házassági évfordulóját a királyi pár 60 közeli rokon és barát társaságában ünnepelte volna.

Az eseményt tavaly novemberre tervezték, de akkor az uralkodó ugandai útja miatt voltak kénytelenek elhalasztani azt. Az uralkodó családja a Westminster-i apátságban november 19-én már megemlékezett az évfordulóról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását