2024. április 27. - Zita

Váratlan négymilliárd rubel

Váratlanul mintegy négy milliárd rubelt (közel 30 milliárd forint) talált bankszámláján az omszki Alekszej Podkoritov.
2008. október 19. vasárnap 08:54 - Hírextra
A fiatalember csak tájékozódni akart, hogy mennyi pénz van a számláján, s a 3 986 203 995,1 összeg láttán nem hitt a szemének. Kivett ezer rubelt, de nem változott szinte semmi.

A rendőrség kábítószer-ellenes részlegénél dolgozó Podkoritov hirtelen nem tudta, mit tegyen. Meghányta-vetette a dolgot barátaival, akik szinte mind azt sorolták, mit kellene elsőre venni a pénzből.

Alekszej elképzelte, hogy elveri a négy milliárdot, s hogy ebből akár száz évig is dúskálhat, de aztán győzött a lelkiismerete és jelentette a történteket a banknak. Ott megköszönték, hogy szólt, s ezzel el is volt intézve a dolog.

Mi több, a Komszomolszkaja Pravda című lap szerint sértődötten reagáltak az újságírók érdeklődésére. A bank vevőszolgálati osztályának vezetője kijelentette: persze hiba történt, de az ügyfél soha nem juthatott volna hozzá az összeghez, mert a pénz "valójában nem került a számlájára".

"Különben is, Podkoritov úr az adósunk, talán a hitelét kellene törlesztenie, mielőtt négy milliárdról álmodozik" - mondta "kedvesen" Viktor Viszkrebec osztályvezető.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását