2024. május 7. - Gizella

A jó szexhez jó rábeszélőképesség is kell

Szeretnél egy-két újítást, de nem tudod, hogy mond el a barátnődnek, hogy ne legyen belőle sértődés? Beszéld rá úgy, hogy...
2008. március 30. vasárnap 15:23 - Hírextra
Találd el a megfelelő hangot, amikor barátnődtől valami illetlen dolgot kérsz. Ugyanis nagyon másképp hangzik az, amikor azt mondod egy lánynak, akivel éppen összejöttél, hogy téged nagyon gerjeszt a cipője (és szörnyű dolgokat fog gondolni magáról, ha nem veti le aktus közben), vagy amikor megvárod, hogy kibontakozzon, és szépen fejlődjék kapcsolatotok, s aztán kiáltasz fel csodálkozóan: „hűha, de csodálatos vagy ebben a cipőben!” - majd elgondolkozva felnézel az égre.

Ilyenkor semmi egyebet nem kell tenned, mint hirtelen felindulásból vásárolni neki ajándékként egy cipőt, aztán arra kérni, hogy csodálhassad a lábán, aztán javasold, hogy az ezután következő aktushoz se vegye le.

A két forgatókönyv alapvetően különbözik: az első eset egy malackodó öregember öncélú szexualitására emlékeztet, a második viszont azért működik, mert barátnőd már tudja, hogy cipő nélkül is szexinek találod. Nem a cipőről van tehát szó, hanem arról, hogy éppen ő viseli ezt a cipőt. Érted már? Tedd számára egészen világossá, hogy őt szereted, és nem a cipőt.

Teremts oldott légkört, amelyben nincs semmi mesterkélt vagy erőltetett. „Minden csodálatos, amit az ágyban teszel velem” - ez nemcsak egyszerűen bók, hanem elfogadhatóvá teszi azt is, ha hibázik (azaz nem fog szorongani amiatt, hogy hülyét csinál magából).

Erősítsd meg önbizalmát úgy, hogy elmondod neki: te is éppen ilyen gátlásokkal küzdesz, éppen ilyen nevetségesnek érzed magad. Nevesd el magad jó hangosan, s ne rajta nevess, hanem együtt nevessetek, ha valami rosszul sikerült. Tedd számára lehetővé, hogy ne csak nevessen, hanem szívből nevessen, ha valami elképesztően félresiklott.

Amikor félreértettétek egymás szándékát, akkor is jobb humorral oldani a helyzetet, mint túlságosan komolykodni. Éppen az ilyen oldott hangulat megőrzéséhez fontos, hogy amikor azt játszod vele, hogy megkötözöd, akkor a sálját vagy a harisnyáját használd, s ne olyan félelmet ébresztő dolgokat, mint a szíj vagy a kötél. A félelem és a szexuális izgatottság ugyanazon érmének a két oldala, s arra kell törekedni, hogy megtaláljátok az egyensúlyt.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Don Caló
2008. március 31. 13:35
...szegény abberált - akinek a cipőkön múlik... :-)
(minő "igényes" cikk... aki ezt írta, valami fetises frusztált "művész"?) :-P
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását