2024. május 9. - Gergely

Fodor: kulcsfontosságú a küldöttgyűlés

Az SZDSZ elnökválasztásával kapcsolatos újabb hírek is megerősítik a mielőbbi küldöttgyűlés megtartásának fontosságát - mondta Fodor Gábor az MTI kérdésére válaszolva szombaton Székesfehérváron.
2008. március 29. szombat 17:22 - Hírextra

"Ezek a hírek - amelyekről természetesen nem tudom, hogy mi igaz belőlük, mi nem - mind azt mutatják, hogy helyesen képviseltük jó néhányan azt az álláspontot, hogy küldöttgyűlésre van szükség (...) az SZDSZ saját becsülete szempontjából" - fogalmazott a liberális politikus.

Úgy vélte, kulcsfontosságú a küldöttgyűlés összehívása, s mielőbbi megtartása az SZDSZ politikája szempontjából is, mert a párt fontos politikai döntések előtt áll, amelyeket "nem lehet ilyen háttérrel végig vinni".

Fodor Gábor hangsúlyozta, az a dolguk, hogy azt a programot, amelyre a választók felhatalmazták őket, az ország érdekében végigvigyék.

Mint mondta: "fel sem merült (...), hogy bármi módon felbomlana a koalíció."

"Nekünk van egy programunk, amelyre szerződött a kormány, s azt végig fogjuk csinálni. Az más kérdés, hogy közben bölcsen ezt korrigálni kell, hiszen például a népakarat most egy népszavazáson kifejeződött, s azt tudomásul kell venni" - mondta Fodor Gábor.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását