2024. április 28. - Valéria

Több mint ezer ecstasy tablettát találtak

Több mint ezerszáz ecstasy tablettát, valamint 60 gramm fehér színű, kábítószergyanús masszát találtak egy szegedi férfinál a rendőrök - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.
2008. március 28. péntek 13:44 - Hírextra

A 35 esztendős férfi gépjárművét még csütörtökön állították meg a rendőrök Szegeden, a sofőr azonban az igazoltatás elől a járműből kiszállva próbált elmenekülni, de a járőrök ezt megakadályozták - mondta Tuczakov Szilvána.

A járművet, valamint a gépkocsi vezetőjének ruházatát átvizsgálva a rendőrök összesen 1.108 darab tablettát - melyről később kiderült, hogy szintetikus kábítószer, ecstasy -, valamint mintegy 60 gramm fehér színű, kábítószergyanús masszát és egy digitális mérleget találtak - tudatta a szóvivő.

A férfin - akit két évvel ezelőtt kábítószerrel visszaélés vétsége miatt már elítélték, és jelenleg is folyik ellene büntetőeljárás - elvégzett gyorsteszt kábítószer fogyasztására utaló eredményt mutatott.

A férfi ellen - őrizetbe vétele mellett - visszaélés kábítószerrel bűntette, valamint járművezetés ittas vagy bódult állapotban vétsége megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - közölte az őrnagy.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását